Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt gott luktar som socker

Allt gott luktar som socker.
Kattungar, gamla böcker, utslagna blommor.
Till och med barn luktar socker.
Mest troligen, är det endast inom-sig-själv viktiga bärare som kan lukta så.
Vikt, endast från sig själv kommen kan rättfärdiga det.
Genom att vara gott tillåter vi det att lukta gott.

Socker i sig och dess doft, ger jag inte mycket för.




Fri vers (Fri form) av Klonnoss
Läst 116 gånger
Publicerad 2019-05-22 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klonnoss