Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

03:13

jag vaknar mitt i natten och kan inte somna om
det är så tyst
sängen är så stor
och kroppen gör så ont

det börjar ljusna ute och jag vet inte om jag ska gå upp
eller om det är bättre att ligga kvar

tankarna snurrar i hundranittio

jag vet inte hur jag får mardrömmarna att upphöra

men jag saknar en varm kropp bredvid min
så mycket vet jag




Fri vers (Fri form) av julia.s
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-25 10:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

julia.s
julia.s