Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Halkade i vid startlinjen till resten av mitt liv.


Implosion



Snälla förstå
Att någon måste gå
När insidan är blå

Jag kan inte stå
Ensam i en vrå
Bleknande till grå

Såg du inte då
Jag behöver mer kärlek än så



















Bunden vers (Rim) av annapoem
Läst 164 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-04-25 21:46



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känsla som berör
2019-05-08

  Lottie Ålhed VIP
Fyndigt om självinsikt Applåd!
2019-05-01

  Stay Golden
aww, so blue
2019-04-25
  > Nästa text
< Föregående

annapoem
annapoem