Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pausdikt


Floden

 

 

 
Rinner fortfarande 
under min bro/
bär med sig 
stadens skam/
Vi sover på
mögliga filtar/
skakande av
köld/gnagda
av råttor/
Vi är de 
överblivna/
utgallrade/
tandlösa 
resterna/
Floden vänder 
inte/tiden mal
ner oss/ovärdiga
att visas upp/
förbrukade/
i väntan på
en död i 
ensamhet 

 




Fri vers (Fri form) av Viksten
Läst 261 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2019-04-26 10:10

Författaren Viksten gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag undrar alltid hur de kom dit, finns ju alltid ett öde, en berättelse som sällan berättas
2019-04-29

  Bodingen VIP
Sverige 2019? Ja tamefan.
2019-04-26

  Poeten Salvador VIP
Du har glädje över det dystra, och det gör det läsvänligt
2019-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Viksten
Viksten