Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnet

 

 
Faller med smekande 
varma stänk 
På trädens grenar tindrar små
regndroppar
 
Regnet tilltar i styrka och 
löser upp dimman som
hänger kring träden
 
Bäcken porlar och ger ifrån
sig vacker musik när dropparna 
når dess yta 
 
En dovare stämma med en 
underton av styrka och dämpad
munterhet



Fri vers (Fri form) av Viksten
Läst 389 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2019-04-26 11:04

Författaren Viksten gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Ingemies. Blandning
Vackert

2019-05-04

    ej medlem längre
Fantastisk och uppfriskande
2019-05-02

  ULJO
Regn, detta saknade regn
2019-04-29

    ej medlem längre
747
2019-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Viksten
Viksten