Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flåshurtigt

Flåshurtigt vill jag kalla den stil

som radions programledare ägnar sig åt

Det känns hela tiden som om de håller på

och säljer någonting

Och detta ligger väl i tidens anda

De programledare jag främst tänker på

är Tomas Tengby, Annika Lantz och Susanne Ljung

Flera av dem har ju egna produktionsbolag för programmen




Övriga genrer (Satir) av Valter Örn VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-26 11:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP