Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett leende

Du ser ett leende

Jag känner tårarna

bakom huden

För varje år

Fyller de mitt inre

Ett hav av salta tårar

En droppe

-för varje ensam stund

-för varje oförätt

-för varje tillkortakommande

-för varje lögn

Eller varje annan sorts droppe

 

Känner jag smärta för att jag är på väg att drunkna i mitt eget innanhav?

 

Du ser ett leende!

 




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-29 00:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ