Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslosvall


Kaos

Kaos närmar sig mig
med långa bestämda steg
uppenbarar det sig
Allting vänder
Väntan låter visa sig
Snart, öppet, nära
och fullkomligen uppenbart
Tar det mig i sina händer




Fri vers av Anna.NA
Läst 203 gånger
Publicerad 2006-06-24 01:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna.NA