Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämnad

Lämnad åter

lånad ett slag

Besviken och mörk

i sitt liv

Äkthet var luft

i kärlekens kall

Hämnd planeras var dag




Fri vers av Anna.NA
Läst 443 gånger
Publicerad 2006-06-24 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna.NA