Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hatar...

Jag hatar...
Jag avskyr ditt sätt att se på mig

En självsäker blick och du tror att du åter
fångat mig

Att allt det jag är - kan du röra....

Men jag är starkare nu...
Det finns inte längre något

Som Du...
Din djävul kan förstöra...




Fri vers av Anna.NA
Läst 386 gånger
Publicerad 2006-06-24 19:23



Bookmark and Share


  stefan.g
Häftigt att skilja på sak och person,( som jag uppfattar att du gör i slutet), "som du din Djävul kan förstöra". Tolkar jag som de innre mörka molnen som igentligen inte är han, utan något annat. Dock får han ansvara för det han kanske just inte är (en djävul) men likväl sitt sätt att vara. Tack för läsningen!
2006-06-28

    ej medlem längre
sKÖNT ATT kunna bli arg..
2006-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Anna.NA