Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långsam kärlek

Långsamt anar jag kärlek hos Dig

den andas

den skiner

mot mig...

Pulserar

bevarar

allt som är bundet

till hjärtat

även till sig...

Du äger mig helt

Innerst är du...

Ensam

om djupet i mig...




Fri vers av Anna.NA
Läst 408 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-24 19:19



Bookmark and Share


  aol
återigen underbar
läs min dikt kär den önskar ja dig från hjärtat
2008-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Anna.NA