Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Glöd


Månadens Tema

Du, bara Du...

När du uppenbarar dig känner jag en märklig värme...

som sprider sig från hakan och ned...

...till mina nakna bröst

Dina ögon söker mig och min själ blir mjuk...

när jag hör din röst.

Vidrör, smek och reta

mig med din tunga

Låt dina händer gå på upptäcksfärd

över hela min kropp.

Andas i mitt öra, tala om hur du mår...

Ge mig tankar och sinnen samlade

i en långsam smekning över mina lår...

Din närhet ger mig fukt...

så mycket värme jag behöver

Din tunga hittar mig och jag

jag fullkomligen svämmar över...

Av lust och längtan efter dig.




Fri vers av Anna.NA
Läst 387 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-24 23:21



Bookmark and Share


  stefan.g
Sensuell, minst sagt och riktigt bra skriven. Tack för läsningen!
2006-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Anna.NA