Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jägaren

Invig mig jägare

fånga min blick

Hastigt, djuriskt och klar

Kämpa, intimt

jonglera mitt hjärta

Kvinnan

Du köttsligt ger svar




Fri vers av Anna.NA
Läst 395 gånger
Publicerad 2006-06-24 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna.NA