Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Femton. Ombörjan.

Jahapp.
det var det

inget jobb
inget bröd
visserligen ingen tyrann
inga imbeciller mer

men va fan

nånting ska man göra

drömmar är ju nice
men
det enda som blir kvar
är det som faktiskt görs

så skriv för fan.

Det är ju det enda du är riktigt bra på.




Fri vers av trestegfrånfyrisån
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-29 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trestegfrånfyrisån