Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleksförklaring


Dina ögon

Sköna ur djupet
vida som hav
djupa med tätnande fransar
ser de på mig
genom natt, genom dag...
Bara ser och låter sig vila

När helst du önskar
när jag vaknat ur min sömn
när vakenheten inte lagt ankar -
betraktar de mig
med sin uppgivenhet
speglar inneboende tankar

Dess värme ger
allt som de ser
Ett lugn
En skälvande
gungande
Renhet




Fri vers av Anna.NA
Läst 192 gånger
Publicerad 2006-06-24 01:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna.NA