Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärlek


Innanför

Långt in under huden
pirrar Du rart
du skvalar
och spränger
Du är enorm
Långt in under huden
Så öppet
så bart
Jag vet
Du är här
Min kärleksstorm




Fri vers av Anna.NA
Läst 158 gånger
Publicerad 2006-06-24 01:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna.NA