Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du Är

Flämtande
fuktig
evig är du

Trevande
talande
vek

Svidande
skör
som en eld bär du mig
På ditt hav,
din glänsande kärlekslek




Fri vers av Anna.NA
Läst 168 gånger
Publicerad 2006-06-24 01:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna.NA