Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Beundran


värme

Bjud mig
din djärva
insikt i lugn

bestå i din tankes kraft

Du bländar mig
driftig
gulröd och varm

En glödande
brännande ugn




Fri vers av Anna.NA
Läst 146 gånger
Publicerad 2006-06-24 01:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna.NA