Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Människan i helhet


Andetag

Långa, snabba, djupa....
tunna och sköra
så ofantligt låga att man knappt kan höra

Så annorlunda...de kan spegla,
glädje, sorg och upphetsat sinne...

Andetag, en del av oss
som i sin egen existens etsar sig fast
i vårt minne...
I sin icke eviga kupa




Fri vers av Anna.NA
Läst 259 gånger
Publicerad 2006-06-24 01:51



Bookmark and Share


  Helene Månsson
bara ordet i sig "andetag" anden tar tag i luften, årtag kanske? /Fint beskrivet. Bokmärker denna! /Helene
2006-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Anna.NA