Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Apropå att 8 ton av varan tappats på en väg i Danmark


Bajs !



När svensken vill vara grov i munnen
och verkar ha ett öppet förhållande till aggression
säger han det Ordet. Och upprepar det gärna.

En finne skulle skämmas.
En engelsman skulle skämmas.
Många skulle skämmas.

Men svensken har inget mer artilleri.
Det skulle i s f bli bara skit av det.

En vekling.
En fjant i för trång och kort kostym.
Likt den manlige meteorologen.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-30 06:30



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
Det är karma det!
2019-04-30

  M.Eta
Bra text! Det är alldeles för mycket kiss, bajs och könsprat i många texter och i mångas tal i övrigt också. Kanske jag är en pryd äldre dam men jag har svårt för dessa ordval.
2019-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP