Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur mörker föds ljus

Längtan till det gyllene

Kräver sin tribut i svart

När du rör runt i aska

Flammar gnistor

De kan vara födelsen

Av eld

Blomma ut till flammande träd

Vissnar gör allt för att åter falna i träda

 

Åter rör någon om i din aska

Åter reser sig blodröd lust

Turkos längtan följer vågsvall

I mötet med solstänkt sand

Där din bara hud möter mörkret

 

Allt i ett evigt kretslopp

Där ont och gott blandas

För att skapa

Konstant är aldrig livet

Livet lever

 

Ännu!




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-30 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ