Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillhetens styrka

Lyssnar stilla

Livsljus strilar genom spröda blad

En mjuk matta av rörliga skuggor

 

Allt andas med mjukhet

Stillheten är total

Monumental

I skuggan av ekars mångåriga skuggor

 

Låt mitt sinne andas

Min tro stärkas

Ta in livets stillhet

När den visar sig

 

Mitt sinne får ro

Min kropp låter blodet strömma

Förlåtelse är ordet som målar ekskogens lövströdda golvtiljor i grönt

Hoppets vitsippor strödda på måfå

likt stjärnor på sammetssvart drömhimmel

 

Min vakna sömn ger mig kraft att åter se

Alla livs levande vålnader som passerar nära nog

Känner närvaro av det innersta från de jag möter

Vare sig jag vill eller ej

 

 




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 221 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-05-01 00:08



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
fin
2019-05-24

    ej medlem längre
Oändligt vacker!
2019-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ