Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädjen

Jag tror att jag förlorat glädjen

Kan någon leda mig till källan

Jag saknar något viktigt

Sorg och bitterhet har sakta sipprat in

Där glädjen en gång frodades

 

Kan någon visa mig våren åter

Låta knoppar svälla av befriande glädje

Tills de brister och sprider lust att leva

 

Låt mitt skratt åter klinga ut över nejden

Låt mig befrias och sprida något vackert

 

 




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 150 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-01 00:56



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Vemodiga ord...
2019-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ