Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst skymning

Tyst vandrar döden

Helt utan glädje

I hennes svallvågor

Föds de smärtsamma skriken

En del är ljudlösa bakom svarta ögonlock

Andra skär genom orörda händer

Några orkar inte ens resa sig

ovan blåstrukna läppar

 

Hennes steg tonar ljudlöst vidare 

mot ännu en sorglös skymning




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-01 01:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ