Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar efter ett tv-program

När man ser tv-serien Hitlers innersta krets

så uppstår genast en association 

till hur folk agerar på en arbetsplats

där man bör samarbeta för att nå ett optimalt resultat

Historien upprepar sig alltid

Kollegor på en arbetsplats tenderar alltid 

till att vilja hålla sig väl med sina chefer

och försöker på alla sätt sätta krokben

för duktiga kollegor som de är avundsjuka på

Därför försöker man på alla sätt minska deras aktier hos chefen

De kan gå hur långt som helst i detta avseende

Problemet är särskilt stort i ett företag

där de anställda har en grundlön

samt provision för sitt säljresultat

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-01 14:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP