Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Omedveten





Skriker på dig
I ditt öra
Du vill inte höra

Kroppens mönster
Går i sidled
Men du står kvar

För länge i vinden
Förintas känslan
Av smekningar mot din kind

Tillslut
Faller
Kroppen
I
Vågen

Vilande på vatten
Mot en annan horisont

Besvikelsen sjunker
Med förlåtande ord

Omedveten
var du redan på väg







Fri vers (Fri form) av annapoem
Läst 241 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-05-01 21:48



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Oerhört stark i känsla och beröring!
2019-05-08

    ej medlem längre
Fin dikt och bild. Varje rad är poesi.
2019-05-01
  > Nästa text
< Föregående

annapoem
annapoem