Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Horoskopet = bild av timmen är ditt kosmiska identitetskort


Astrologi betyder stjärnkännedom

Jag har sedan i början av 80-talet studerat och forskat kring astrologins trovärdighet.
Allt började med en personlig kris där jag famlade efter sanning och konsekvenser?
Jag erbjöds en kurs i astrologi där jag fick fördjupad kunskap i hur energierna
påverkar utvecklingen här och nu.....allt är rörelse och i ständig förändring.

Födelsehoroskopet är sammansatt av energier som motsvaras av de fyra elementen jord , eld, luft och vatten och dramat emellan dessa sker i etern!

Jag kommer att skriva mer om detta i en blogg för er som är intresserade att följa min historia och mina upptäckter.

" To understand correctly the words alchemy and astrology, it is necessary to understand and realize the intimate relationship and identity of the Mackrocosm and the Microcosm, and their mutual interaction.
All power of the universe are potentially contained in man and his physical body"

Paraceisus




Övriga genrer av WyS VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-05-02 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP