Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fått är fått och kommer aldrig tillbaka


så mörkt är mörkret

och kylan så kall

isande som aldrig förr


avståndet växer

till oceaner mellan oss

och tystnaden är så tyst


men också över oss

ska solen stiga

och ljuset skingra mörkret


även om vi aldrig mer ses

eller ens talas vid

står du mig närmast ändå


hjärtslag  för hjärtslag

gav jag dig livet

det du andas nu








Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-05-02 14:19



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Berörande text som förmedlar sorg och saknad!
2019-05-03

  Palett
Stark känsla i dina sorgsna ord !
2019-05-02

  Öknens Ros VIP
Avstånd men känslan så nära.
2019-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP