Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tankar... tankar... eget foto


Frågor om Livet

 

Utsuddad - bortglömd

utan saknad

är ödet som väntar

när tiden raderat fotspår

av allt vi längtar

 

Minnenas godhet

all strävsam gärning

ska allting förblekna

när kärlekens omsorg slocknat

ska hårdhet vekna

 

Människans öde

en olöst gåta

ska en gång klarna

frågor om livets mening

som håller oss vakna

 

Men så en dag där

på andra sidan

vi finner svaren

när slöjan som dolde dem

brustit då är vi hemma

 

 




Fri vers av Siggesdotter
Läst 284 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-05-02 17:08



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berör och känns
2019-05-08

  Marita Ohlquist VIP
Det sista stycket är ett fantastiskt avslut på en bra text!
2019-05-06

  Maiah VIP
Jättefint, stark och hoppfullt
2019-05-05

  ResenärGenomLivet VIP
Något att se fram emot...fint...
2019-05-04

  Maria Sundelin VIP
Livets virrgångar
Kramar
2019-05-02

  ULJO
Ödmjukt och berörande skrivet
2019-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter