Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RUBBAD

Sommar i april

aprilväder i maj

så bir det 

när jorden 

är rubbad

 

Vad kommer vi

att få se

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-03 14:40



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Man får nog ta dagarna som de kommer, men visst känns det konstigt...:-)
2019-05-04

  Marita Ohlquist VIP
Vi har haft sommarvärme i flera dagar, nyligen haglade det så marken blev vit, nu skiner solen igen.
2019-05-03

  ULJO
Snö vid midsommar och solsken när tomten kommer.
2019-05-03

  Feliaxel VIP
Det kan man undra
2019-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP