Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryning

Jag vet

att du finns

längtar och ser

Dig spänd

av häpnad

av mod.

Skuggande vaksam

fyllig

med kraft

tog du mig bärande fram

Till den varma gryning

som återstod.




Fri vers av Anna.NA
Läst 231 gånger
Publicerad 2006-06-24 13:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna.NA