Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekslek

Flämtande, fuktig, evig är du

Trevande, talande vek

Svidande skör, som en eld bär du mig

På ditt hav, din glänsande kärlekslek....




Fri vers av Anna.NA
Läst 177 gånger
Publicerad 2006-06-24 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna.NA