Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Laddad

Fräck

Laddad

Ljus

och trygg

Under någons kropp

Älskad

på din bara rygg

Bränns av spänning opp....




Fri vers av Anna.NA
Läst 165 gånger
Publicerad 2006-06-24 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna.NA