Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Makt

......Mäktig sveper du över mig

glöder du över min kropp

Rörande vek, älskar du mig

Lysten av låga och puls

Öppen och utan botten möter du mig.....




Fri vers av Anna.NA
Läst 175 gånger
Publicerad 2006-06-24 13:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna.NA