Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Adrig ville hämta åter

 

Skuggan

som aldrig ville lämna

din tid ifred

ljuset

som natten aldrig ville släcka

tiden

som aldrig ville räcka

mig din hand

stunden

som vi hade

men som längtan aldrig ville hämta åter.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 143 gånger
Publicerad 2019-05-04 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP