Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggorna

Skuggorna från igår dansar ännu över horisonten

Solens strålar värmer morgonens dagg och dis

Kommer den råa fuktigheten släppa sitt grepp

 

Mitt hjärta längtar ännu efter älvor som drar in med sommarvarma vindar

Ända tills kvällningen målar solstormar över himlavalv som störtar in mot mörker

 

Håll mig!

Ge mig värme medans mörkret äter dagen för att återfinnas i morgonängens soldisiga slöjor

 

Mina trötta kalla ögon behöver din glöd!

Allt för att överleva natten




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-04 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ