Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt natten leva

Låt natten leva

Skuggor som leker sina egna liv

Flamman från ett levande ljus

Flämtar till i stillsam tystnad

Du ser vad din själ fruktar

Låt nu natten vara din vän

För där slingrar sig dina lustar

 




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 119 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-07 01:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ