Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Falco peregrinus


Med ett störtdyk en våg av vilja



Upp från kanjonen

utmed skrevorna

in mot klipphällen


spejsusar rentav

slukar den skarpögde

kilometrar av väg

dälder och sandhav


tänk smörja kråset

mitt i sin vandringslust

med ett störtdyk


en våg av vilja i

månghundrade knyck

från det skiffergråa mot

starens svarta -

tystnad




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-05-08 06:01



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om liv och död!
2019-05-08

    ej medlem längre
En effektfull bild i fågelperspektiv!
2019-05-08
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP