Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden från Google.


Viskningar som drunknade

 

 

 

Du ligger bredvid mig,

 

så nära, men ändå långt bort.

 

Ditt inre lever någon annanstans.

 

Väggarna fulla av motsättningar.

 

Viskningar darrar av rädsla.

 

"Låt mig komma nära, låt mig komma nära dig."

 

Din ryggtavla är vacker när du sover.

 

Så nära, men ändå långt bort.

 

 




Övriga genrer av genni
Läst 403 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-05-09 19:30



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark djup och längtande i känslan!
2019-05-19

  Peter G VIP
En situation som känns igen, och den är fullständigt ohållbar; oerhört jobbigt att vara så nära men inte nå fram till varandra...
2019-05-14

  erkki
Vackert och kärnfullt skrivet om ... hinder när livet vill gå vidare. Eller vad ska man kalla detta så vanliga och tragiska.
2019-05-10

  Quasimodo
Här är avstånden påtagliga och närheten frånvarande även när närhet finns tätt intill.
2019-05-09
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni