Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något annat, något nytt

hälsar på en vän i en annan stad
kramas på tågstationen och skrattar högt ihop
han bjuder in till förfest, vi dricker vin och spelar ring of fire
lyssnar på billie eilish,
du skulle se mig i en krona

fastnar för honom samma sekund som han kliver in i rummet
han tar över det
gör det tryggt
får mig att le, utan att använda ord
lär mig hans namn och säger det flera gånger

vissa människor är som magneter

"det känns som att vi har känt varandra jättelänge"
säger han när jag ligger bredvid honom i sängen
när jag vänder mig för att sova kysser han min axel
fjäderlätta läppar mot varm hud

ska spara dem, tänker jag innan jag låter sömnen ta mig
konservera dem, ta fram en regnig dag
han ber mig stanna en natt till, jag kan inte säga något annat än ja
kramar honom sen hårt när jag väl måste gå

åker hem och förbannar att staden ligger åtta timmar bort
läpparna mot axeln kommer ta slut så fort




Fri vers (Fri form) av julia.s
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-05-09 21:13



Bookmark and Share


  blått nagellack
åh så fint. de där första ögonblicken. så oslagbara.
2019-05-09
  > Nästa text
< Föregående

julia.s
julia.s