Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vadanom varthän


Moderskärlek

Varför och varom
vadanom varthän?

Vad och vem och vart
var och hur och när?

Frågorna är många
det måste du förstå
när du nu flyttar från mig
jag måste undra få

Hurdana och vilka
vägar ska du gå
när du nu ska lämna
lilla mamma då?

Detta är nu skrivet
med ett uns av ironi
livet kommer säkert
helt fantastiskt bli

Men nån gång på färden
kanhända blir det så
att en liten visa
du kommer nynna på:

Varför och varom
vadan hur och vem?

om mamma fanns i livet
jag skulle flytta hem.












Bunden vers av stormengudrun VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-05-10 00:16



Bookmark and Share


  Anya VIP
Åhh vad jag känner igen mig. får tårar i ögonen när jag läser.
2019-05-21

    ej medlem längre
Härlig rytm.
2019-05-16
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP