Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det spelar ingen roll hur många brev jag skriver


om alla orden mellan oss

de som aldrig blir sagda

bara tänkta


och jag vill fråga dig

om du hade det bra då

fast du idag hävdar raka motsatsen


men alla gamla fotografier

du skrattar på varje ett

var det på låtsas


i en imaginär barndom

du inte ville ha

men tvingades in i


och jag vill förklara

att alla tvingas vi 

i någon grad


att födas är till exempel inget val

det är bara ett skeende

och att ta sitt första andetag


orden står på kö

vill inte stilla sig

så jag skriver


jag skriver till dig

det jag inte kan ta upp

för vem kan ställa frågor


till någon som vänt ryggen åt

som inte tar emot något förlåt

jag är inte död än


även om det är så du ser mig

avståndet mellan oss

det är mer än mil som ligger emellan















Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 409 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-05-10 13:09



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Så mycket sorg i orden, man blir berörd.
2019-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP