Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sonett - Vår barlagda fara



Vad farligt bär ett par av bara armar?
En barndomsvagga, kärlek, eller död.
Vadhelst där älskas ligger rosen röd
att tagga våra sårinklädda barmar.

Vad höghet bär essensens ögonkarmar?
Jag ser din flod i flödets överflöd
ur strömmen drömd som närhetsnästets glöd,
dess gränsessens som stöpt i skönhet charmar.

Men vet då, armars strävsamhet bortdrog dig,
och ögonkarmars charm som svårt betog mig
blev ödets glöd för annan typ av eld.

Vad verkar vara syn i symbios
är nära spegelbild där blindhet nås
med farligt fall för full av kärlek fälld.



















Bunden vers (Rim) av anathema VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-10 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anathema
anathema VIP