Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid

Om tiden stod stilla

Skulle jag alltid älska dig

Om inga avbrott fanns för våran närhet

ja, då skulle jag alltid;

besvara dig...

Alltid bevara dig

Dock spricker vår tid

Allt jag förmår blir för lite




Fri vers av Anna.NA
Läst 283 gånger
Publicerad 2006-06-24 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna.NA