Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glömt?

Om du någonsin glömmer mig

har du arbetat hårt

lagt ner hela dig själ

för att bearbeta det som var jag....

I dig

Dina tankar finns hela tiden nära

som om allting skulle finnas kvar

Du tror att du lyckats gömma dem...

men var?

... finns utrymmet för den uppgivenhet du känner?




Fri vers av Anna.NA
Läst 291 gånger
Publicerad 2006-06-24 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna.NA