Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Budskap för öppna sinnen

Barkens springor

Finner jag

Liv

Dolt för vissa

Ljuset lockar

Likt honung




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-12 00:26



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Orden ger fina bilder.....
2019-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ