Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I morgonens famn

Att finna

I silverstrålar

Vad Katla askar över

Ruvar dovt

I morgongryning

Späda grödor

Rister inuti




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-12 00:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ