Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likt ett barn

Höll så mjukt

Så nära

Fast hoppet

Bortom räddning

 

Oskulden dog

Nu åter




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-12 00:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ