Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några nummer för mycket

Din lurigt ljusblå tröja

Smet iväg
av blandande ord i bomull

Förtryckta av siffror

I stigande nummer

För dig

Alldeles förstora.




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 617 gånger
Publicerad 2006-06-24 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön