Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tider som dessa

En annan tid
En annan plats

Det är i ditt blod

Träffade en man en gång
Han skulle nog ha varit
en knäckt

Du
Du skulle vara kung

En annan tid
En annan plats

Hade du varit kung

Hade du och jag vart vi

Det är i ditt blod

I tider som dessa
På denna plats
Hade jag inget val
än att gå

I en annan tid
En annan plats
Hade du varit kung









Fri vers av ingenjävlaskamikroppen
Läst 185 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-05-17 03:47



Bookmark and Share


  danne //
tjusig text å svängig på ett ironiskt vis!
2019-05-24
  > Nästa text
< Föregående

ingenjävlaskamikroppen